Økohuset

FACILITETER

FACILITETER I ØKOHUSET

I ejendommens nederste etage findes et 120m2 stort aktivitetsrum, igen udstyret med eget køkken, bad, vaskefaciliteter osv. Herudover er der bordtennis, PlayStation 3, musik anlæg, yoga/meditations rum, computere og fladskærme.

 

Der er indrettet et 30m2 stort rum med masser af lys, til bla yoga, breatheSMART, mindfulness, musiklytning samt fysioterapeutisk behandlinger, massage og akupunktur.

 

På ejendommen er der bygget 3 stk. 1,2m. x 3,3 m. store økologiske højbede primært til grønt, samt 3 stk. 70 cm. x 120 cm. store økohøjbede primært til bær.

Det er planlagt, at der skal opføres et 22,5m2 orangerie. Dette skal anvendes primært til frugt og grønt, som ikke kan gro i det danske klima.

Herudover indrettes der et lille område til med bord og siddepladser, samt en lille hængekøje.

I haven er der en siddegruppe, således at brugerne kan sidde i afslappede grønne rammer.

Den 40m2 store altan er bygget med en 1,50 meter høj læmur, og er beregnet til, at brugerne kan have en siddegruppe, afskærmet fra støj og andre udefrakommende forstyrrelser, med mulighed for at grille eller blot at hvile sig.

 

Tilhørende ejendommen er der en 120m2 indkørsel belagt med brosten.

Her kan der spilles basket bold, grilles, bokses på udendørs sandsække eller spilles fodbold, ligesom der vil kunne holdes udendørsarrangementer.